Authenticatie: Veiligheid vs. gemak

Authenticatie: Veiligheid vs. gemak

19-11-2013ENWhitepaper

IT-verantwoordelijken en Security Managers hebben in de afgelopen jaren te maken gehad met fundamentele veranderingen die elkaar snel opvolgen, en het tempo van innovatie blijft versnellen. De variatie aan devices (en besturingssystemen) en het gegeven dat deze devices altijd en overal aanwezig zijn, de consumerization of IT, de explosieve en aanhoudende groei van data, 24/7 user access en "Schaduw" IT. Het zijn dit soort trends die een bedreigingslandschap hebben gevormd dat oneindig veel complexer is dan enkele jaren geleden. Deze nieuwe technologieën en bedreigingen hebben fundamentele implicaties voor IT-security in het algemeen en misschien wel het meest ingrijpend op het gebied van user authenticatie.

Het wordt alsmaar duidelijker dat organisaties niet kunnen voldoen aan de hedendaagse eisen van veiligheid en gemak. Organisaties moeten een sterke authenticatie dienst bieden om het juiste niveau van beveiliging te kunnen garanderen, zonder enige belemmering van het gemak en de toegang waar gebruikers aan gewend zijn geraakt in de afgelopen jaren.

Deze whitepaper bespreekt het moderne bedreigingslandschap in detail en biedt tevens diepgaand inzicht in de mogelijkheden rondom de authenticatie capaciteiten die organisaties nodig hebben om bedrijfsactiva effectief te kunnen beveiligen.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
Relevante artikelen
Authenticatie | Gemalto
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]