Intelligent Backup en Recovery Management voor Big Data

Intelligent Backup en Recovery Management voor Big Data

21-01-2014ENWhitepaper

Organisaties zijn steeds meer afhankelijk van IT-systemen om bijna elk aspect van hun activiteiten te beheren. Omdat de vraag naar online diensten en automatisering van bedrijfsprocessen blijft groeien, stijgt de hoeveelheid data die beheerd moet worden elk jaar dramatisch. Deze explosieve datagroei verhoogt de complexiteit, het beheer en de kosten van back-up en archivering activiteiten. Tegelijkertijd staan veel organisaties onder druk om permanente toegang tot alle data te bieden en te voldoen aan steeds agressievere Service Level Agreements (SLA's). Het voldoen aan al deze eisen terwijl IT-budgetten krimpen of gelijk blijven is een grote uitdaging.

Back-up oplossingen uit de Cloud kunnen aanzienlijke besparingen leveren. De uitdaging ligt echter in het vinden van een back-up oplossing die zowel scherpe prijzen als ook betrouwbare SLA’s biedt en daarbij daadwerkelijk tot besparingen leidt. In veel gevallen worden de kosten laag gehouden door starre, gedeelde infrastructuren in te zetten en beperkte management services te leveren. Lees nu over een oplossing die voldoet aan de markteisen en de typische nadelen van de meeste Cloud-oplossingen buitenspel zet.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]