License Management in de praktijk: software licenties en intellectuele eigendommen altijd beschermd

License Management in de praktijk: software licenties en intellectuele eigendommen altijd beschermd

01-05-2016ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
GeoID, een landschap visualisatie software-ontwikkelaar, is gericht op het creëren van innovatieve software waarmee gebruikers interactieve landschappen kunnen maken en analyseren op een snelle, kosteneffectieve manier.

Voordat GeoID hun Virtual Surveyor visualisatie software op de markt wilde introduceren, hadden ze eerst een oplossing nodig die de software beschermt tegen IP diefstal en misbruik. Daarnaast moest de oplossing ervoor zorgen dat gebruikers de software konden gebruiken op meerdere computers. Een voorbeeld: field engineers moeten de GeoID's software met zich mee kunnen dragen en kunnen werken in virtuele omgevingen op verschillende laptops en werkstations om zo de data te kunnen analyseren.

Lees meer over hoe GeoID succesvol een oplossing geïmplementeerd heeft die voorziet in een stabiele beveiliging van de softwarelicenties waardoor GeoID met vertrouwen hun software kon uitgeven zonder te vrezen voor diefstal en misbruik van de software. Daarnaast voorzag de oplossing in de licentie flexibiliteit die klanten verwachten en meer inzicht in de activiteiten van klanten. Ook is de oplossing in staat gebleken back-office processen te stroomlijnen en administratieve handelingen terug te dringen.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]