De hoogste tijd om de grenzen en beveiliging van het bedrijfsnetwerk opnieuw te bekijken

De hoogste tijd om de grenzen en beveiliging van het bedrijfsnetwerk opnieuw te bekijken

14-08-2014 Whitepaper

De virtuele grenzen van de moderne onderneming zijn aan grote veranderingen onderhevig geweest de afgelopen jaren. Deze verschuivingen maken dat IT-, beveiliging- en netwerkteams het denken over en het beheer van het netwerk structureel opnieuw moeten evalueren.

Het mag geen geheim zijn dat de bijna universele internetconnectiviteit onze samenleving en het gedrag van mensen fundamenteel aan het veranderen is. Gebruikers nemen aan dat ze overal online kunnen gaan en vinden het vreemd als dat niet zo is. Ook zakelijke gebruikers verwachten overal, altijd en met welk apparaat of besturingssysteem dan ook te kunnen werken.

Vanuit het perspectief van de eindgebruiker zijn de fysieke grenzen van ‘het kantoor’ en ‘de werkplek’ praktisch verdwenen.

Vanuit de organisatie bekeken is de bijna universele internetconnectiviteit ook een feit. Helaas geldt dat niet voor Enterprise Security. Adequate beveiliging is een aanname van gebruikers en wanneer deze het bedrijfsnetwerk verlaten gaan ze er vanuit dat de veiligheid gewaarborgd is. Deze dynamiek maakt dat het echt de hoogste tijd om de grenzen van het bedrijfsnetwerk en de beveiliging daarvan opnieuw te bekijken.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]