Duitslands meest toonaangevende online marktplaats biedt klanten een betere bescherming tegen lagere kosten

Duitslands meest toonaangevende online marktplaats biedt klanten een betere bescherming tegen lagere kosten

18-03-2014ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
markt.de is één van Duitslands meest vooraanstaande marktplaatsen, die gratis rubrieksadvertenties en online winkelfaciliteiten biedt. In de traditie van een echte marktplaats fungeert markt.de ook als een ontmoetingsplaats voor het uitwisselen van ideeën en contacten. Maar met 250.000 dagelijkse bezoekers en 2 miljoen actieve advertenties, is de online marktplaats ook een interessant doelwit voor cybercriminelen en oplichters. Optimale bescherming tegen online fraude is daarom een must.

Markt.de wist dat haar succes op lange termijn afhankelijk is van het opzetten en onderhouden van vertrouwen tussen kopers en verkopers. Om haar reputatie te bewaken en de workflow te vereenvoudigen, ging markt.de op zoek naar een anti-fraude oplossing die specifieke frauderisico's in zijn geheel en efficient kunnen reduceren. Daarnaast moest de oplossing kunnen worden geautomatiseerd, flexibel en schaalbaar zijn en eenvoudig kunnen worden geimplementeerd.

Lees meer over de selectie- en implementatiecriteria van een anti-fraude oplossing waarmee het aantal fraudegevallen significant wordt verminderd en leidt tot grotere klanttevredenheid en aanzienlijk lagere kosten.
Registratie vereist
Relevante artikelen
Cybercrime | Cyber Security | Fraude
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]