De beperkingen van Proxies en Standalone URL-filtering

De beperkingen van Proxies en Standalone URL-filtering

12-08-2014ENWhitepaper

Traditionele firewalls delen een gemeenschappelijke tekortkoming: het onvermogen om alle applicaties te zien die het netwerk doorkruisen via alle verschillende poorten en protocollen. Als gevolg hebben veel organisaties proxy-based apparatuur ingezet om zichtbaarheid en controle over het web verkeer te verkrijgen, omdat hun firewalls dat vermogen niet hadden.

En hoewel proxy-based apparatuur ondersteuning biedt door te voorzien in een bepaalde mate van zichtbaarheid in en controle, beperkt zich dit echter tot een gelimiteerd aantal protocollen zoals HTTP (poort 80) en HTTPS (poort 443). Het is dus maar de vraag of het investeren in proxy-based apparatuur de moeite waard is gezien de beperkingen en de complexiteit die ze toevoegen.

Deze whitepaper bespreekt de problemen van Proxies en Standalone URL-filtering en de kracht van next-generation netwerkbeveiliging die gebruik maakt van dynamic policies en technologieën voor firewalls en de preventie van bedreigingen combineert. Hierdoor verkrijgt u het inzicht in en de controle over het netwerk die proxy-based apparatuur simpelweg niet kan bieden.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]