Onderwijs Providers: De reis naar de Cloud met Microsoft Live@edu en Office 365

Onderwijs Providers: De reis naar de Cloud met Microsoft Live@edu en Office 365

03-09-2014ENBusiness Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Een groeiend aantal Onderwijs Providers omarmen het gebruik van Cloud-technologieën voor een verscheidenheid aan redenen: Kostenbesparingen, flexibiliteit, schaalbaarheid en verbeterde dienstverlening aan zowel medewerkers en studenten.

IT-verantwoordelijken kijken steeds scherper naar de kosten van in-house services en zijn nu veel beter gepositioneerd om deze effectief te vergelijken met relevant Cloud-aanbod, zoals Microsoft Live@edu en Office 365. Vervolgens wordt er een besluit genomen over kostenbesparingen. Maar zijn deze organisaties wel klaar om alle kansen die de Cloud biedt echt volledig te benutten?

Deze whitepaper onderzoekt hoe Onderwijs Providers zich kunnen voorbereiden op hun reis naar de Cloud en hoe de implementatie van een robuust en consistent Identity Management platform die reis niet alleen versnelt, maar er tevens voor zorgt dat het volledige potentieel wordt bereikt.

In deze paper zijn Microsoft Live@edu en Office 365 producten (beide excellente voorbeelden van Cloud-toepassingen die van een specifiek belang zijn voor Onderwijs) als referentiepunten gebruikt. Ook wordt voorzien in op de praktijk gebaseerd inzicht door de opname van real-world ervaringen van een Education Provider die deze reis al heeft ondernomen: The University of the West of England (UWE).

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]