Applicatie ontwikkeling: Gartner Magic Quadrant voor Applicatie Platform-as-a-Service (aPaaS)

Applicatie ontwikkeling: Gartner Magic Quadrant voor Applicatie Platform-as-a-Service (aPaaS)

11-04-2014ENOnderzoek
Huidige applicatie ontwikkelingsprojecten kunnen worden gedreven door data -integratie, big data, mobiliteit, of data analytics uitdagingen. Maar wat zijn de kansen voor de toekomst? Alles kunnen beheren vanuit één platform - eenvoudig, snel, zonder vendor lock-in en met opties voor implementatie. Oftewel een Application Platform-as-a-Service (aPaaS).

Cloud computing heeft zowel het software ontwikkelingslandschap als het ondernemingsklimaat veranderd. Enterprise CIO’s, IT-verantwoorelijken en architecten wenden zich massaal tot nieuwe mogelijkheden in de Cloud. De voordelen zijn duidelijk: betere toegankelijkheid, betere schaalbaarheid, voorspelbare kosten, er is geen locatie nodig voor fysieke servers en datacenters, enzovoort. Een aPaaS zal een positieve invloed hebben op hoe een organisatie haar applicatie doelen kan bereiken.

In deze eerste editie van Gartner’s Enterprise Application Platform as a Service (aPaaS) Magic Quadrant, beoordeelt Gartner technologieleveranciers op basis van de mogelijkheden van hun producten, hun marktvisie, successen uit het verleden en het vermogen om hun visie om te zetten in daden.

Ontdek welke aPaas het beste uw nieuwe applicatie initiatieven ondersteunt. Er zijn 19 leveranciers opgenomen in het onderzoek voor dit Gartner Enterprise aPaas Magic Quadrant rapport waaronder Microsoft, Google, IBM, EMC, Red Hat, Software AG, Mendix en Progress

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]