Going Mobile: Executive Checklist

Going Mobile: Executive Checklist

16-04-2014NLChecklist
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Een mobiele onderneming betekent nieuwe kansen voor uw organisatie. Werknemers zijn gelukkiger en productiever wanneer zij mobiele toegang hebben tot hun e-mail, apps en gegevens op tablets en smartphones. Bedrijven die werken met oplossingen voor mobiele werkstijl hebben hiermee een voordeel op de concurrentie en sturen aan op groei.

Wat volgens bijna elk onderzoek de mobiliteit voor grote ondernemingen en "bring your own device" (BYOD)-programma's tegenhoudt is beveiliging. CSO Magazine heeft recentelijk vermeld dat 17% van ondernemingen al wel eens te maken heeft gehad met een lek binnen de mobiele beveiliging.

Het auditcomité, C-Suite en ook besturen zijn het erover eens - zelfs terwijl ze zelf heerlijk tikken op hun favoriete apparaten - dat het een riskant voorstel is om werknemers hun eigen apparaten te laten kiezen en dan toegang te geven tot zakelijke bronnen, apps en gegevens.

Met nog steeds de gegevenslekken in het achterhoofd die in het midden van de jaren 2000 veel bedrijven ten onder hebben laten gaan en nu executives en bestuursleden zelf ook verantwoordelijk gehouden kunnen worden dankzij Sarbanes-Oxley, is het voor hen noodzakelijk ervoor te zorgen dat hun organisaties mobiele apparaten goed en veilig beheren. Om tot adequate beveiliging van mobiele apparaten in uw organisatie te komen kunt u de Executive Checklist in deze overzichtelijke whitepaper gebruiken. Aan bod komt:

 1. Apparaatoverwegingen
 2. Gebruikersoverwegingen
 3. App-overwegingen
 4. Gegevensoverwegingen
 5. Beleidsoverwegingen
 6. Beveiligingsoverwegingen
 7. Schaalbaarheid en overwegingen bij hoge beschikbaarheid
 8. Service-overwegingen
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

 • Kosteloos toegang tot alle informatie
 • Onbeperkt downloaden van whitepapers
 • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]