ShareFile & Follow-me data: Het veilig delen van gegevens

ShareFile & Follow-me data: Het veilig delen van gegevens

16-04-2014NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Tegenwoordig hangt productiviteit af van de mogelijkheden van werknemers om toegang te hebben tot hun gegevens en deze te kunnen delen vanaf elk soort apparaat, vanuit elke locatie, en dit te gebruiken om samen te werken met collega's en partners over de hele wereld. In deze tijd van mobiliteit, bring-your-own-device (BYOD) en globalisatie draait werken niet langer meer om wat men doet op één enkele plaats, op één enkele computer; het kan overal gedaan worden, op elk apparaat.

In werkelijkheid worden gegevens al opgevraagd en gedeeld buiten de grenzen van locaties en organisaties om - maar dit gebeurt grotendeels via onbeheerde consumentendiensten die werknemers zelf aangenomen hebben. De gegevens die worden gedeeld en gesynchroniseerd via deze diensten, blijven opgeslagen op externe locaties en vallen buiten het zicht en het beheer van IT. Dit vormt serieuze risico's voor de organisatie omdat IT niet in staat is de toegang tot de gegevens van de onderneming die op deze manier worden gedeeld op een effectieve manier te beveiligen of te beheren.

Het simpelweg blokkeren van de toegang tot deze diensten, zonder een beter alternatief te bieden, zal er alleen maar toe leiden dat mensen andere manieren zullen zoeken om te voldoen aan hun behoeften om gegevens te delen en toegang tot ze te krijgen.

Werkteams, partnernetwerken en klantenbestanden zijn verspreid over meerdere continenten. Projecten en processen bestaan uit medewerkers van meerdere organisaties en op verschillende locaties. Hoe kan IT ervoor zorgen dat gegevens terechtkomen waar ze nodig zijn - zonder dat dit ten koste gaat van beveiliging, controle en compliance?

Lees in deze whitepaper over een effectieve follow-me dataoplossing voor ondernemingen waarmee IT kan voldoen aan de vereisten voor veiligheid, compliance en beheerbaarheid en haar gebruikers een krachtige, robuuste dienst aan kan bieden die voldoet aan de mobiliteits- en samenwerkingsbehoeften van alle gebruikers.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]