Virtualisatie: 4 argumenten waarom Citrix XenDesktop beter is dan de concurrentie

Virtualisatie: 4 argumenten waarom Citrix XenDesktop beter is dan de concurrentie

17-09-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Een Virtual Desktop Infrastructure (VDI) lijkt een voor de hand liggende optie voor de ondersteuning van Enterprise Mobility en BYOD initiatieven. VDI kan inderdaad een zeer belangrijke rol spelen in de transformatie van IT, het blijft slechts een deel van de oplossing die IT nodig heeft om echt in de behoeften van gebruikers en de organisatie te kunnen voorzien.

Neem VMware vSphere voor Server Virtualisatie, aangevuld met VMware View als onderdeel van een single-vendor strategie. De specifieke focus van VMware View op VDI maakt dat deze oplossing niet in de behoefte kan voorzien om de juiste soort Virtuele Desktop voor elke Use Case te leveren. Bijvoorbeeld het leveren van gevirtualiseerde Windows-apps aan mobiele apparaten die ongeschikt om volledige Windows-desktops te draaien, vanwege form factors en touch interfaces.

Citrix neemt een ‘user-centric’ benadering van computergebruik en bedenkt oplossingen die gericht zijn op mensen, en niet op het blijven uitbreiden van een virtuele infrastructuur ‘omdat dat kan’.

Door de focus op het faciliteren van toegang tot applicaties en data vanaf elk apparaat, op elk moment, waar dan ook en door gebruik te maken van een scala aan technologieën die veel verder gaan dan ‘de hypervisor’, verandert en verbetert Citrix de manier waarop mensen werken en de manier waarop IT hen ondersteunt.

Deze paper onderzoekt vier argumenten waarom u met oplossingen van Citrix XenDesktop verder gaat dan de beperkingen van VMware View.

Ook vindt u een checklist terug met daarin essentiële punten die u mee moet nemen in gesprekken met welke aanbieder van virtualisatie-oplossingen dan ook.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]