VDI die gebruikers echt in staat stelt overal, altijd en op het apparaat naar keuze te werken

VDI die gebruikers echt in staat stelt overal, altijd en op het apparaat naar keuze te werken

16-04-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Als het gaat om Virtual Desktop Infrastructure (VDI) is het niet langer de vraag "OF" maar "WANNEER" en "HOE”.

Om effectief te zijn is het cruciaal dat uw VDI initiatief ontworpen is voor de manier waarop we nu en in de toekomst zullen werken. Overal, op elk gewenst moment en op het apparaat naar keuze. Niet alleen op een vaste werkplek (PC of Thin Client) in een kantooromgeving, maar ook op een tablet, smartphone of laptop in een restaurant, hotel, vliegveld, trein, taxi of thuis.

Één van de meest voorkomende drivers voor Desktop Virtualisatie is Bring Your Own Device (BYOD). En VDI is zonder twijfel een populaire strategie voor het faciliteren en beheren van BYOD, maar niet elke VDI-implementatie heeft het gewenste resultaat.

De waarde van uw VDI-implementatie hangt voor een groot deel af van de mogelijkheden van de oplossing waarvoor u uiteindelijk kiest. De ene oplossing kan u bijvoorbeeld in staat stellen de mogelijkheden van uw gedistribueerde legacy endpoint omgeving te repliceren, maar niet meer dan dat. Een andere oplossing kan daadwerkelijk de basis vormen voor een nieuwe generatie van initiatieven, zoals Enterprise Mobility en BYOD.

Download deze whitepaper voor cruciale overwegingen als u VDI-oplossingen voor Enterprise Mobility en BYOD initiatieven aan het evalueren bent. Zorg ervoor dat u zeker weet dat uw VDI-implementatie uw mensen echt in staat stelt overal, altijd en op het apparaat naar keuze te werken.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]