Mainframe Legacy Modernization: Re-write, replace of re-use?

Mainframe Legacy Modernization: Re-write, replace of re-use?

18-04-2014NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Innovatie is van levensbelang en blijkt de sleutel naar een toekomstbestendige organisatie. Veelal gaat innovatie hand in hand met IT. IT-managers spelen hierin een belangrijke rol en zijn druk doende om de ideale voorwaarden te kunnen scheppen om innovatie mogelijk te maken.

Maar bedrijven die applicaties op het mainframe hebben draaien, zullen om te innoveren vaak eerst moeten moderniseren. De afweging om wel of niet te moderniseren is dus eigenlijk overbodig als u de stap wilt maken naar een innovatieve organisatie. Veel belangrijker is de vraag: hoe?

De reis naar een innovatieve IT-organisatie begint met kennis van het huidige applicatieportfolio en het vertrekpunt is een technische analyse en een inventarisatie van het applicatielandschap. Het mainframe (en applicaties die erop draaien) achterlaten bij het vertrek naar een innovatieve IT-infrastructuur lijkt geen verstandige keuze. Onderzoek toont aan dat 90% van de Fortune 500 bedrijven een beroep doet op het mainframe en dat is niet voor niets…

Een moderniseringstraject is immers een erg omvangrijke en complexe aangelegenheid. Het uitvoeren van een gehele of gedeeltelijke (platform)modernisering vereist veel expertise. In deze whitepaper zijn een aantal belangrijke aandachtspunten omgeschreven voor een succesvol moderniseringstraject, zoals een grondige analyse van het applicatielandschap, het maken van een business case en het prioriteren van de applicaties.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]