Controle over de meest bevoorrechte activa: Gebruikers, data, applicaties, etc.

Controle over de meest bevoorrechte activa: Gebruikers, data, applicaties, etc.

18-04-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Het concept van ‘privileges’ is van cruciaal belang om bedrijfsrisico's in de gehele organisatie te kunnen beoordelen, prioriteren en in te perken. Dat gaat verder dan het beheersen van wildgroei en de controle verliezen over bevoorrechte gebruikersaccounts.

Privileged Account Management, een onderwerp dat te lang is verwaarloosd, wordt nu algemeen erkend als een serieus en schijnbaar onoverkomelijk beveiligingsprobleem en compliance uitdaging. Maar het concept van privileges biedt ondernemingen juist een unieke mogelijkheid om een breed spectrum aan bedrijfsrisico’s effectief aan te pakken.

De sleutel tot het echt begrijpen van de potentiële zakelijke risico's en potentiële zakelijke impact van de effectieve inzet van privileges is dat het niet alleen over accounts moet gaan, maar ook over de context waarbinnen we zakelijke accounts, informatie, applicaties, processen en hoe deze elkaar beïnvloeden evalueren.

Als uw bedrijf geen controle over de meest bevoorrechte activa (gebruikers, data, applicaties, etc.) heeft, dan heeft u niet echt de controle over uw bedrijf.
Lees deze whitepaper en ontdek hoe het concept van ‘privileges’, mits op de juiste manier toegepast, u weer de controle heeft over uw bedrijf, en dat wat uw bedrijf uniek maakt: uw kennis en data.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]