Cloud-based file access, sharing en management vs. herinvesteren in inflexibele, kapitaalintensieve on-premise systemen

Cloud-based file access, sharing en management vs. herinvesteren in inflexibele, kapitaalintensieve on-premise systemen

11-11-2014ENOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Om te kunnen concurreren in moderne markten is het van belang om voordelen te creëren die helpen de volgende fase van groei te bereiken. Bedrijven die proactief innovatieve technologie adopteren zijn beter in staat talent aan te trekken, productie te optimaliseren en time-to-market te verkorten. Allemaal voordelen die u kunnen helpen die volgende fase van groei te bewerkstelligen.

Cloud-diensten worden door bedrijven van alle soorten en maten geadopteerd om groei te versnellen, kosten te besparen, bedrijfsvoering te optimaliseren of hun bereik en slagkracht te vergroten. Echt innovatieve bedrijven in elke markt kiezen tevens voor tools die belemmeringen rondom grensoverschrijdende samenwerking in teamverband wegnemen.

Download deze whitepaper en lees over scenario's en economische argumenten voor de migratie naar moderne enterprise content collaboration tools. Lees ook over ROI, TCO en de verwachte voordelen van het gebruik van cloud file sharing vs. het herinvesteren in inflexibele, kapitaalintensieve on-premise systemen.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]