Altijd veilig informatie delen: CIO in control bij Royal HaskoningDHV

Altijd veilig informatie delen: CIO in control bij Royal HaskoningDHV

01-08-2014 Reference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Met 7.000 medewerkers in 35 landen is Royal HaskoningDHV een van de grootste spelers op het gebied van engineering, bouw en projectmanagement. Het hoofdkwartier is gevestigd in Nederland, waar de teams wereldwijd korte en lange projecten over de hele wereld managen. Hierbij werken ze intensief samen met partners in zowel de private als de publieke sector om deze complexe bouwprojecten tot een goed einde te brengen.

Aanvankelijk werkte Royal HaskoningDHV met on-premise servers in afzonderlijke kantoren, maar naarmate de business wereldwijd groeide werd samenwerking met klanten lastiger. Het was duidelijk dat deze benadering onvoldoende was, zeker met het oog op de toekomst. Na een document management pilot in 2009 en 2010 ging het management van Royal HaskoningDHV de behoefte aan document management in kaart brengen. Belangrijke agendapunten waren zaken als toegangsbeheer, veiligheid en samenwerking.

Lees in deze case dat de nieuwe cloudopslag & file sharing omgeving veel gebruiksvriendelijker is dan traditionele infrastructuren voor samenwerking binnen organisaties. Ontdek ook dat het met deze oplossing niet meer nodig is om zelf investeringen te doen in servers voor opslag, met alle bijkomende zaken als netwerkbeheer, en security.

Uniek is ook de beschikbaarheid van een admin console. Hiermee kan de administrator, of dat nu de CIO is, een projectleider of een locale manager is, alles regelen. Niet alleen om op groeps- en individueel niveau beperkingen te implementeren, maar ook om een audit trail op te zetten. Hiermee is het mogelijk rapportages te maken, bijvoorbeeld over welke data nu feitelijk met wie wordt gedeeld.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]