Business continuity en disaster recovery: bescherm uw (virtuele) applicaties, niet alleen uw data

Business continuity en disaster recovery: bescherm uw (virtuele) applicaties, niet alleen uw data

10-03-2015ENWhitepaper

Wanneer bedrijven business continuity/disaster recovery (BC/DR) oplossingen met elkaar vergelijken, dan zoeken zij naar een oplossing die niet alleen data beschermt en herstelt. Het is ook erg belangrijk dat de applicatie, waarop die data wordt gedraaid, kan worden beschermd en hersteld. Het coördineren van de status van zowel de data als de applicatie is een grote uitdaging, met name voor tier-1 en bedrijfskritische applicaties. Deze applicaties zijn vaak verdeeld over meerdere VM’s, hebben ingewikkelde service level agreements (SLA’s) en vereisen robuuste en effectieve herstelprocessen.

Lees over replicatie en recovery software met applicatie awareness, die kan worden afgestemd op de zakelijke behoeften voor applicatiebeveiliging en –beschikbaarheid. Daarnaast wordt beschreven hoe u gevirtualiseerde, bedrijfskritische applicaties effectief kunt beschermen en herstellen en zodoende het verlies en het niet-beschikbaar zijn van data kunt minimaliseren.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]