Zeven feiten over hybride data opslag

Zeven feiten over hybride data opslag

09-05-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Big Data volumes blijven alsmaar toenemen, de vraag naar opslagcapaciteit voor data stijgt elk jaar met 80 tot 100% en er worden steeds meer applicaties geïmplementeerd, zoals databases, analytics en virtualisatie, die exceptionele I/O performance vereisen. Bedrijven moeten er dus voor zorgen dat hun data opslag-infrastructuur dit capaciteitsniveau kan leveren en de betrouwbaarheid en de prestaties onaangetast blijven.

Met hybride opslagsystemen kan je deze uitdagingen aangaan. Deze data opslagsystemen combineren multi-core processoren, DRAM, solid-state drives (SSD) en harde schijven (HDD) met geavanceerde software, waardoor opslagcapaciteit zonder aarzeling kan worden opgeschaald en de uitstekende prestaties kunnen worden geleverd die veel applicaties nodig hebben. Unified hybrid storage wordt daarom ook wel het werkpaard van het datacenter genoemd.

De voordelen van unified hybrid storage zijn duidelijk. Echter weten veel bedrijven vaak niet wat hybride opslag precies is, hoe hybride opslagsystemen werken en welke waarde dergelijke systemen kunnen realiseren. Er worden veel waarheden verteld als het gaat om hybride opslag, maar er bestaan ook een hoop mythes die het lastig maken voor eindgebruikers om dergelijke systemen correct te beoordelen. Nieuwsgierig naar de echte waarheden als het gaat om hybride data opslag?

Registratie vereist
Relevante artikelen
Back-up | Unified Storage
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]