Hybride data opslag: Datacenter performance verzesvoudigen is niet langer een illusie

Hybride data opslag: Datacenter performance verzesvoudigen is niet langer een illusie

09-05-2014ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Wanneer de capaciteit en prestaties van jouw datacenter uit balans raakt maar je wel voor alle wereldwijde vestigingen ervoor dient te zorgen dat de IT-infrastructuur 24x7 beschikbaar moet zijn voor bedrijfskritische data, dan krijg je het als IT-manager al snel benauwd.

De IT-verantwoordelijke van een grote energiemaatschappij bevond zich in een vergelijkbare situatie en had dringend behoefte aan een opslagsysteem dat high performance storage kan leveren terwijl de kosten en complexiteit van dataopslag worden verlaagd. Het was onmogelijk geworden om de complexiteit van het toevoegen van meerdere lower density opslagsystemen, om de meest waardevolle bedrijfsdata beschikbaar te houden, te beheren.

Direct na de implementatie van de Nexsan NST-series systemen realiseerde de energiemaatschappij indrukwekkende resultaten, waaronder een verzesvoudiging van de prestaties in haar productieomgeving. Het systeem werd naadloos geïntegreerd met een CommVault archiveringssysteem in de VMware-omgeving van het bedrijf, terwijl de hoge beschikbaarheid, betrouwbaarheid en prestaties van haar data warehouse werden verbeterd.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Unified Storage | Data management
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]