De evolutie van DDoS-aanvallen: bescherm uw organisatie tegen elk type aanval!

De evolutie van DDoS-aanvallen: bescherm uw organisatie tegen elk type aanval!

17-10-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Organisaties moeten de feiten onder ogen zien: Distributed Denial-of-Service (DDoS) aanvallen nemen toe in volume en frequentie, ze worden steeds verfijnder en kunnen zich richten op elk niveau in het datacenter. DDoS-aanvallen hebben zich in de loop van de tijd binnen het OSI netwerk model omhoog gewerkt: van netwerk aanvallen in de jaren ’90 naar sessie- en applicatie aanvallen vandaag de dag.

DDoS-aanvallen kunnen dan ook per type worden gecategoriseerd: netwerk aanvallen (laag 3 en 4), sessie aanvallen (laag 5 en 6) en applicatie aanvallen (laag 7). Alhoewel laag 7 de toplaag van het OSI-model is, zien we steeds meer aanvallen verhuizen naar business logica, wat zich eigenlijk op een laag boven het OSI-model bevindt. Ieder type DDoS-aanval vereist een eigen aanpak.

Naast deze veranderingen is de Application Delivery Controller (ADC) uitgegroeid tot een strategisch punt voor controle in het netwerk. Moderne ADC’s zijn flexibele, high-performance componenten binnen het netwerk die ervoor zorgen dat netwerk diensten als load balancing en caching geleverd kunnen worden. Naast het consolideren van prestaties, schaalbaarheid en flexibiliteit, zijn ADC’s een logische keuze voor de bescherming tegen DDoS aanvallen en gerichte aanvallen op applicaties.

Lees in deze whitepaper over een oplossing die in effectieve bescherming tegen DDoS-aanvallen voorziet door elke laag binnen het OSI model te beveiligen. Ook beschermt het tegen specifieke attack tools, netwerk verkenningen en asymmetrische aanvallen op lage bandbreedte.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]