Cyber security threat report 2014: is jouw security-strategie in staat om de Kill Chain te breken?

Cyber security threat report 2014: is jouw security-strategie in staat om de Kill Chain te breken?

06-05-2014ENOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Insider data-lekken, grote veranderingen in exploit-kits en aanvallen op point-of-sale-systemen (POS); dit zijn slechts enkele voorbeelden van grote cyberaanvallen die in 2013 hebben plaatsgevonden. Denk daarnaast aan cybersecurity-incidenten als “royal baby”-aanvallen waarmee de interesse in de geboorte van Prins George werd uitgebuit en je begrijpt dat de cybersecurity-wereld aardig werd beziggehouden in 2013.

Geavanceerde en doelgerichte cyberaanvallen zijn tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Om beter te kunnen begrijpen hoe cybercriminelen hun motivaties vertalen naar aanvalsmethoden, moet je weten welke tools en middelen zij gebruiken en creëren om hun cyber attacks te lanceren of te her-lanceren. Het “kill chain”-model – het geheel van activiteiten dat is ingezet door cybercriminelen om organisaties binnen te dringen, hun footprint binnen buitgemaakte netwerken te vergroten en waardevolle data te stelen – is hiervoor een zeer bruikbaar middel. De kill chain kan worden onderverdeeld in zeven verschillende fasen en helpt bedrijven bij het bepalen van de meest effectieve beveiligingsstrategieën.

Ben je nieuwsgierig hoe je lering kan trekken uit grote cyber security-incidenten in 2013 en hoe je met behulp van het kill chain-model de security-strategie van jouw organisatie kan specificeren en optimaliseren? Het cyber security threat report 2014 bied je de handvatten!
Registratie vereist
Relevante artikelen
Cybercrime | Cyber Security
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]