De toekomst van het mainframe

De toekomst van het mainframe

20-05-2014ENOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Dit jaar markeert de 50ste verjaardag van één van de belangrijkste gebeurtenissen in de IT-industrie. Het was namelijk 50 jaar geleden dat IBM de IBM360 introduceerde, het allereerste ‘moderne’ mainframe.

Want verre van een overblijfsel uit een lang vervlogen tijd, het mainframe is nog altijd een essentieel onderdeel van de IT-infrastructuur bij veel organisaties en wordt nog steeds gebruikt als het platform bij uitstek voor bedrijfskritische toepassingen. En met goede reden!

Want het mainframe heeft zichzelf vele malen opnieuw uitgevonden in de afgelopen 50 jaar. Een gestage stroom van technologische innovaties maken het mainframe een aantrekkelijk platform voor veel van de moderne kritische technologieën, zoals Cloud Computing, Big Data en mobiel.

Voor efficiënte, schaalbare, veilige en kosteneffectieve computing-platforms, zoals het mainframe, zal altijd een strategische positie in het datacenter zijn. Maar dat geldt alleen als innovaties gelijke tred houden met een steeds veranderende wereld. Dus hoe ziet de toekomst van het mainframe er eigenlijk uit en wat is voor u belangrijk om te weten?

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]