Succesvol zijn met Big Data? Data privacy is een essentieel aspect!

Succesvol zijn met Big Data? Data privacy is een essentieel aspect!

21-05-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De belofte van Big Data analytics – het identificeren van unieke, bruikbare zakelijke inzichten uit gigantische datavolumes en –variëteiten – biedt bedrijven ongelimiteerde mogelijkheden om hun performance te verbeteren, hun klanten beter te begrijpen en een concurrentievoordeel te realiseren. Het behalen van deze gewenste analytische uitkomsten is afhankelijk van het vermogen om data te gebruiken zonder de organisatie bloot te stellen aan onnodige risico’s. Alleen door het actief beperken van risico’s rondom compliance, data breaches en misbruik van informatie, kunnen bedrijven vertrouwen opbouwen om te handelen op basis van de inzichten uit Big Data.

Met robuuste privacy- en security-technologieën kan je de risico’s rondom het gebruik van gevoelige data binnen Big Data-projecten beheren, terwijl het concurrentievoordeel van bedrijven wordt gehandhaafd doordat intellectuele eigendommen worden beschermd. Ongeacht de locatie van deze gevoelige bedrijfsinformatie – binnen Big Data bronnen of op het Hadoop-platform zelf – vormt data privacy een essentieel aspect van succesvolle Big Data-projecten.

Wat je nodig hebt is een oplossing die een complete set aan functionaliteiten biedt waarmee data privacy rondom Hadoop-implementatie wordt gewaarborgd. Die oplossing stelt bedrijven in staat:

  • Gevoelige data te beschermen;
  • Compliance-initiatieven uit te breiden;
  • Informatie te delen.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]