Selectie van de juiste cybercrime-preventie oplossing

Selectie van de juiste cybercrime-preventie oplossing

22-05-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Kwaadaardige software, oftewel malware, is de nummer 1 tool die wordt gebruikt door cybercriminelen om account overname-aanvallen uit te voeren, credentials en persoonlijke informatie te stelen en frauduleuze transacties te initiëren. De aanvalstactieken, ook wel crime logic genoemd, worden steeds geavanceerder waardoor cybercriminelen blijven profiteren van de tekortkomingen van systemen en mensen.

Bij het selecteren van een cybercrime-preventie oplossing moet je beseffen dat, na verloop van tijd, niet één statische security control effectief blijft in het stoppen van malware-based online bankfraude. Duurzame cybercrime-preventie kan alleen worden bereikt wanneer je real-time threat intelligence koppelt aan een gelaagde beveiligingsinfrastructuur.

Problemen met het bestrijden van cybercrime en het voorkomen van account overnames als gevolg van frauduleuze malware? Neem de volgende overwegingen en best practices in ogenschouw wanneer je verschillende cybercrime-preventie oplossingen met elkaar vergelijkt en de uiteindelijke keuze maakt.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Cybercrime | Cyber Security
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]